• Åpningstider: Man-fre 10-18 | Lør 9-16
  • Tlf: 21 01 33 50
Specsavers
Specsavers Optikk ble stiftet i 1984 av optikerne Doug og Mary Perkins og er verdens største privateide optikergruppe.


Specsavers etablerte seg i Norge i 2005 og har siden da åpnet over 70 butikker over hele landet og blitt nummer én på antall solgte briller.

Hvorfor velge Specsavers?
Specsavers etablerte seg i Norge i 2005, og nå vet alle at Specsavers betyr rimelige kvalitetsbriller. Mange har oppdaget at høy kvalitet og god service ikke trenger å koste en liten formue. Vi har nå nær 1 million kunder, og har solgt over 2 millioner briller siden vi etablerte oss i Norge i 2005.

Mer enn 1000 innfatninger å velge mellom
Vi har noe for enhver smak. Vi har det siste innen designbriller, men vi har også utvalgte spesialtilbud. Alle briller inkluderer enstyrke standardglass fra PENTAX.

Specsavers tilbyr briller i mer enn 1000 forskjellige fasonger og farger. De blir fremstilt av det siste innen høyteknologimaterialer, blant annet titan og rustfritt stål. Våre egne produksjonslaboratorier, som er de tre største i Europa, kan tilby moderne høyteknologiske brilleglass, og med store volum kan vi selge dem til lave priser.

Mye for pengene – komplette briller fra 295,-
Alle prisene inkluderer enstyrke standardglass fra PENTAX. PENTAX-glassene er laget at det beste materialet og kan bli opp til 40% tynnere og 45% lettere enn vanlige glass.
Hos oss får du komplett brille fra 295,- som er vår laveste priskategori. Fra 795,- og oppover gjelder vårt faste 2 for 1 tilbud. Altså: du får to par komplette briller inkl. PENTAX enstyrkeglass fra kun 795,-.

Faglig ekspertise
Alle optikere hos Specsavers er autoriserte. Autorisasjon skal ivareta pasienters sikkerhet ved å garantere at helsepersonell har de nødvendige kvalifikasjoner for yrket. I Norge defineres optikere som helsepersonell og tittelen er beskyttet. Du kan derfor være trygg hos din Specsavers-optiker.

Specsavers har over 70 butikker spredd over hele Norge, så det skal ikke være altfor langt til din nærmeste butikk.

100% fornøyd
Brillene skal ikke bare gjøre at du ser bra, men også at du ser bra ut! Det er derfor viktig at du blir 100% fornøyd med valget. Vi har kunnskapen, erfaringen og ekspertisen. Har du et problem, kom innom, så ordner vi det. Hos Specsavers kan du levere tilbake brillene i uskadet stand innen 3 måneder. Vi vil da se om vi kan finne en annen løsning du vil bli fornøyd med, hvis ikke får du pengene tilbake. Dersom du velger et annet produkt vil du enten få utbetalt eller belastes for mellomlegget. Dette kan gjøres én gang pr. brillekjøp.

Service
Vi gir deg livslang service på dine briller. Du er alltid velkommen hos Specsavers for etterjustering og rengjøring av brillene dine. Vi justerer, retter opp og skifter neseputer hele brillens levetid. Dette er en service du ikke betaler noe ekstra for. Vi anbefaler at du oppbevarer kvitteringen, som gjelder som garantibevis, på et sikkert sted. Les mer om Specsavers serviceløfte her.

Produkt
Vi ønsker at du skal bli fornøyd med våre produkter. Alle produkter fra Specsavers følger CE-normene, som regulerer både kvalitet, utførelse og garantier.