• Åpningstider: Man-fre 10-18 | Lør 10-16
  • Tlf: 22 17 05 47
Fretex
Et besøk hos oss er alltid spennende. Vårt vareutvalg er unikt. Hos oss kan du finne tøy som bringer frem gamle minner eller tallerknene du mangler og som har gått ut av produksjon.

Klær er våre hovedprodukter. Vi har noe nytt, det meste pent brukt, sjeldent mer enn en av hver, alltid til meget rimelige priser.

Butikken får daglig påfyll med nye spennende varer. Du må derfor gå litt på oppdagelsesreise, kanskje finner du det du var ute etter da du kom inn, eller noe helt annet du kanskje også trenger. Spør oss etter hjelp og vi skal gi deg best mulig service.

Visste du at Frelsesarmeen startet sin virksomhet i Norge nettopp her på Grønland? Du finner minneplaten om 22. januar 1888 utenfor Evita Espressobar. Det var derfor helt naturlig at Fretex startet butikk her når Grønlands Torg ble etablert i 1991. Fretex er norges største bruktkjede og en viktig del av Frelsesarmeen Norge. Fretex har til sammen 45 butikker over hele Norge. Den første butikken åpnet i Oslo i 1905 under navnet Elevator. Helt siden den gang har det å hjelpe mennesker stått i sentrum. Utdeling av tøy og rimelig møblement har vært en del av dette. Det viktikgste har likevel vært å gi folk arbeid og selvrespekt. I dag framstår Fretex som en viktig samarbidspartner til NAV i det å kurse, kvalifisere og trene opp arbeidstakere som er på attføring eller har behov for annen tilrettelegging. Vi takker deg for at du handler hos Fretex – først og fremst for våre gode varer, men også for den støtten du derved gir til arbeidet i Frelsesarmeen. Butikken ble pusset opp i 2008 og fremstår nå lyse, pene og trivelige både for kunder og ansatte.

bildefretex