• Åpningstider: Man-Søn: Hele døgnet
  • Tlf: 22 05 00 10
Deli de Luca
I Deli de Luca har vi alltid vært ekstremt opptatt av kvalitet. Dette har resultert i at vi nå produserer vår egen mat på vårt eget kjøkken og brenner vår egen kaffe.


På Deli de Luca selger vi gode opplevelser av mat og drikke – til kunder som vil ha service, kvalitet og tilgjengelighet.

Alle som kommer innom oss skal kunne velge sunt og kalorifattig når man ønsker det, men vi skal også ha de virkelige nytelsene av noen drømmevarer, til de anledninger hvor kalorier ikke spiller noen rolle.

Vi har et stort vareutvalg med både lokale produkter og utenlandske spesialiteter. I vår delikate disk frister vi med lekre amerikanske kaker, italienske calzoner og smakfulle varme retter fra Bocata. Vi er kjent for å ha byens beste boller, og brødene våre kommer fra United Bakeries. I tillegg tilbyr vi lettvinte løsninger for deg som ønsker et sunnere alternativ i form av salater, wraps eller frukt.

Vi bruker tid og krefter på å sørge for god og konsekvent kvalitet på alle våre utsalgssteder. For å få til dette 100% har vi etablert vårt eget kjøkken - Deli's Kitchen.

Kompromissløse og svorne kaffeelskere som vi er, har vi også utviklet vårt eget kaffekonsept og merke. Dette merket finner du i alle våre butikker, under navnet Single Estate.

Deli de Luca tok Oslo med storm i 2003. På kort tid var en rekke utsalg etablert i Oslo. Deli de Luca å Grønland åpnet som en av de første samme år.